Grosir China Produsen Handuk Hotel kanthi Katun Logo Bordir Disesuaikan 100% Set Mandi Washcloth Tangan

Katrangan singkat:

Bahan produk iki 100% katun, alus kanggo tutul, alus lan elastis. Werna produk putih, lan warna uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan miturut sarat. Penyerapan banyu sing apik lan ora ana ambu sing aneh, efek reresik sing apik, aman lan andal. Harga FOB: US $ 2.00 - 8.50 / Potongan, Min. Jumlah Pesenan: 400 Potongan / potongan


Detail Produk

Tag Produk

Kita duwe peralatan produksi paling canggih, insinyur lan tenaga kerja sing berpengalaman lan trampil, sistem kontrol kualitas sing diakoni lan dhukungan tim penjualan profesional sing ramah / pra-penjualan kanggo Pabrik Grosir China Pabrik Hotel kanthi 100% Katun Logo Bordir Disesuaikan saka Bath Washcloth, Kita duwe pasokan barang sing akeh lan rega kasebut dadi kauntungan. Sugeng takon babagan produk.
Kita duwe peralatan produksi sing paling canggih, insinyur lan tenaga kerja sing berpengalaman lan berkualitas, sistem kontrol kualitas sing diakoni lan dhukungan tim penjualan profesional sing ramah / pra-penjualan kanggo produk China Cotton Towel lan Hotel Towel, Produk utamane diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Utara lan Eropa. Kualitas kita mesthi dijamin. Yen sampeyan kasengsem ing salah sawijining barang utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, sampeyan kudu bebas ngubungi. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

Katrangan Produk

Materi

Katun 100%

Ukurane

80 * 40 cm / 160 * 80 cm

Werna Werna putih utawa khusus

Bobot

190g / 800g
MOQ 400 pcs
Sample Wektu 3 ~ 6 dina
Biaya Sample Kita bakal nahan biaya sampel sawise sampeyan pesen
Wektu pangiriman 10 ~ 40 dina sawise nampa setoran
Paket Kantong poli, Tas anyaman anti banyu, Karton utawa khusus

Keuntungan Kita

Jiangsu Natural Wind Textile Co., Ltd didegaké ing taun 2000 ing Kota Huaian, Provinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngasilake lan adol tekstil hotel lan tekstil ing omah kalebu: Set Kamar Mandi - andhuk mandhi, andhuk tangan, andhuk rai, tikar mandhi lan bathrobes; Sandhangan kasur - sprei, selimut, bantal, selimut, selimut, bantal lan pelindung kasur; Perlengkapan restoran - sandhangan meja, serbet, tutup kursi, gorden lan sapanunggalane.

Fokus ing industri linen hotel meh 20 taun, kita dadi perusahaan riset lan pangembangan linen hotel, desain, tenun, pemasaran, ngumbah, sewa, ekspor, e-niaga, konsultasi lan manajemen investasi hotel. Perusahaan kita duwe 980 karyawan lan pabrik kita selawase 52.000 meter persegi. Kapasitas produksi sing kuwat bisa nawakake layanan tepat wektu kanggo klien ing saindenging jagad lan kapasitas produksi yaiku: sprei 42.000 set saben wulan, jubah mandi 20.000 pcs saben wulan, andhuk 200 ton saben wulan lan kain meja 200.000 meter persegi saben wulan. Saiki, kita duwe spinnery, pabrik tenun, pabrik pewarna, pabrik sewing, pabrik andhuk lan pusat QC profesional. Sistem Kontrol Kualitas sing ketat ngontrol kabeh aspek produksi, sing bisa njamin kualitas lan layanan paling apik kanggo para klien.

Ing sistem manajemen ISO9001, ISO14001 lan OHSAS18001, Jiangsu Natural Wind Co., Ltd wis nyipta kerjasama jangka panjang kanthi akeh klompok terkenal ing omah lan ing luar negeri: Sheraton, Westin, Hilton, Ritz-Carlton, Pullman, Hotel Marriott & Resor , Hotel Kempinski lan liya-liyane.

Rincian produk

详情5
详情6
详情3

Werna produk

详情1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •