Pasokan OEM China 100% Katun kemewahan Hand Hand Face Face

Katrangan singkat:

Ukuran: 78 * 35 cm, 140 * 80 cm utawa ukuran khusus
Rega kisaran : 1,8-8,4 $
Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran sing disesuaikan

Kita uga bisa menehi conto


Detail Produk

Tag Produk

Kain mewah sing diimpor, kenthel alus, nyerep banyu kuwat, bisa dicuci. Ngadopsi proses seaming standar hotel, jarum lan kerapatan benang alus lan apik, ora gampang dirusak. Kanthi sulaman sing apik banget lan elegan, kita uga bisa ngatur logo dhewe kanggo sampeyan.

Pilih warna liyane kanggo sampeyan

 

Katrangan Singkat: Katul Kamar Mandi Hotel 100% katun, Ukuran khusus utawa logo embroidey
Awet lan bisa dicuci

Rincian Cepet
Logo Kebutuhan Tuku
Ukurane 78 * 35cm, 140 * 80cm utawa ukuran khusus
Bobot 145g, 600g, utawa bobot sing disesuaikan
Werna Warna sing Disesuaikan
MOQ 300 pcs
papan asale jiangsu, China
Panganggone Kamar Mandi

Bahan sing apik banget

Katun 100%
Kasedhiya katup saka katun sing kuat, kanggo nggampangake panyerepan saka kelembapan, amarga serat duwe imbuhan banyu sing kuwat, sanajan ing kahanan normal, serat bisa nyedhot uap banyu ing udhara。

Katrangan produk

Kanggo nambah cara manajemen kanthi konsisten kanthi aturan "tulus, agama sing hebat lan kualitas paling apik minangka dhasar pangembangan bisnis", kita akeh nyedhot inti barang sing ana hubungane karo internasional, lan terus-terusan entuk barang dagangan anyar kanggo nyukupi kebutuhan para pembeli Andhuk Mandi Werna-Werna China sing adol Panas, kita ora mung ngirim kualitas dhuwur kanggo para pembeli, nanging sing luwih penting yaiku panyedhiya paling gedhe lan rega adol sing agresif.

Andhuk Mandi China sing adol panas, andhuk Yoga, Kasedhiya kesempatan kanggo nindakake bisnis karo sampeyan lan ngarep-arep bisa nyampirake rincian babagan barang-barang liyane. Kualitas apik, rega kompetitif, pangiriman tepat waktu lan layanan sing dipercaya bisa dijamin. Kanggo takon luwih lengkap, sampeyan ora kudu ragu-ragu ngubungi kita.

1
4
3
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •