RUG & MAT

  • The bath mat is soft and feels good

    Tikar adus empuk lan krasa enak

    Andhuk ukuran lan bobot biasa
    45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g
    Tuladha gambar
    Kisaran rega putih: 1,99 $ ~ 2.99 $ saben rega

  • 100% cotton, durable and customizable embroidery face towel

    100% katun, andhuk rai bordir awet lan bisa disesuaikan

    Bahan produk iki 100% katun, alus kanggo tutul, alus lan elastis. Werna produk putih, lan warna uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan miturut sarat. Penyerapan banyu sing apik lan ora ana ambu sing aneh, efek reresik sing apik, aman lan andal.

  • Bathrobe  Flannel bathrobe / coral fleece bathrobe

    Jubah Mandi Flannel bathrob / coral wool wool

    Jedhing Hotel Microfiber Rega murah
    Katrangan: jedhing microfiber elegan, sing dilengkapi lapisan rajutan terry lan gulung kerah lan cuffs. Standar anyar kanggo hotel lan resort mewah ing saindenging jagad, jubah mikrofiber kasedhiya kanthi macem-macem warna. Spesifikasi : Material : 85% polyester / 15 satin L