Tutup quilt

Katrangan singkat:

Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
Kisaran rega: putih 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, pewarnaan 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / kustom khusus


Detail Produk

Tag Produk

Kain : 40s 100% katun kain tahan bantal , breathable , lancar Isi: mikrofiber kaya krasa mudhun, kanthi desain elastisitas : selimut mikrofiber quilted supaya anget Gaya: 150gsm lan 450gsm kanggo panggunaan musim panas utawa mangsa

Rincian Cepet
jeneng produk Selimut Microfiber
Barang mikrofiber
Kain njaba kain bukti mudhun
Ukurane single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
MOQ 100 pcs
Werna Warna sing Disesuaikan
Panganggone Hotel Ngarep
Pengepakan Syarat sing Tuku

Katrangan produk

1. Selimut nduweni permeabilitas udhara sing dhuwur, kemuluran sing kuwat, isi mudhun sing dhuwur, lan nduweni ciri entheng, alus lan lembut. Kanggo kasur kanthi volume sing padha, bobote duvet luwih entheng, udakara 1/3 selimut sutra lan 1/2 selimut wol.
2. Selimut nduweni permeabilitas udara sing nyaman, properti ngilangi kelembapan sing kuat, ora aglomerat, lan nduweni karakteristik penyerapan kelembapan lan emisi sing apik lan ora ana bahan adhem lan anget liyane. Diarani "kasur ambegan".
3. Selimut kokoh lan awet. Umume, duvet bisa digunakake sajrone puluhan taun. Ing aplikasi normal, yen sampeyan nggatekake supaya ora dipotong dening obyek sing landhep, sampeyan ora kudu langsung kena srengenge, lan sampeyan bisa njaga karakteristik jaket mudhun kanthi nyelehake ing area sing duwe ventilasi alami supaya garing.
rincian produk
Penylametan anget sing apik: Apa wae babagan material utawa anget, mikrofiber rasane alus banget, lan alus lan langsing kaya alami, kanthi krasa lan anget banget. Bahan selimut sing digawe saka microfiber iku penak, ayu, anget, bisa ambegan, lan dawane apik lan kepenak.

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Alus: Bahan selimut mikrofiber duwe rasa sing apik, serat ora bakal saling gandheng sawise digunakake ing jangka panjang, lan isih bisa njaga akeh banget. Distribusi lumahing luwih alus, menehi lilin sing elegan kaya sutra, lan panyerapan lan disipasi kelembapan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •