Kasus bantal

Katrangan singkat:

Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm utawa ukuran khusus
Gambar
Rega kisaran putih 1,49 ~ 3,09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / disesuaikan khusus


Detail Produk

Tag Produk

Kertas bantal 300 Thread Count saka Hotel Collection nduweni kain katun alus lan mewah dadi pilihan cerdas kanggo nganyari dekorasi kamar sampeyan. Saben palsu didol kanthi individu Ukuran: 20 "x 36" Kain: 100 katun desain Oxford Logo bordir Mesin cuci.

Rincian Cepet
jeneng produk Kasus bantal
papan asale jiangsu, China
Werna Werna khusus
Ukurane 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm utawa ukuran khusus
MOQ 300 pcs
Logo Logo Khusus
Panganggone Hotel Ngarep
Kain Kain Katun 100%

Katrangan produk

Pillow case (1)

Pillow case (1)

Pillow case (1)

Kauntungan kain katun murni: nyerep kelembapan sing apik, tahan panas sing apik, resistensi alkalin sing apik, pengawetan anget sing apik, ora ana stimulasi alami, antistatik.

Kain katun murni minangka jinis kain klasik sing diproduksi kanthi proses tekstil kanthi katun minangka bahan baku. Kain jenis iki duwe akeh kaluwihan kayata nyerep kelembapan sing apik, retensi anget sing apik, resistensi panas sing apik lan resistensi alkalin sing apik. Sarung bantal cedhak karo kulit rai, mula disaranake kita milih bahan katun alus supaya bisa turu kanthi luwih nyaman. Sanalika sampeyan bisa milih proses pencetakan lan pewarna aktif kain katun murni, ora mung warna luwih jenuh, lan ngumbah dawa ora bakal luntur.

Cara reresik

Kaya meh kabeh tekstil anyar, bantal katun isih dianjurake kanggo dicuci sadurunge digunakake. Dianjurake supaya dicuci nganggo banyu adhem nganggo banyu sabun utawa deterjen umbah netral. Ati-ati aja nganti rendhem suwe, aja nganggo pemutih, lan ngumbah warna peteng lan cahya kanthi kapisah.
Saiki, kita duwe spinnery, pabrik tenun, pabrik pewarna, pabrik sewing, pabrik andhuk lan pusat QC profesional. Sistem Kontrol Kualitas sing ketat ngontrol kabeh aspek produksi, sing bisa njamin kualitas lan layanan paling apik kanggo para klien. Kita duwe dadi akeh hotel bintang lima lan duwe reputasi apik kanggo kualitas produk. Saiki, welcome kanggo tuku utawa produk Grosir karo pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •