Kasus Bantal

  • Pillow case

    Kasus bantal

    Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm utawa ukuran khusus
    Gambar
    Rega kisaran putih 1,49 ~ 3,09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / disesuaikan khusus