Bantal

  • Down pillow

    Bantal mudhun

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa ukuran khusus
    Bobot: 900g ~ 1350g utawa bobot sing disesuaikan
    Rega bantal mikrofiber kisaran 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Isi mikrofiber, kain njaba kanggo kain bukti
    Ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran khusus / bobot disesuaikan / warna sing disesuaikan
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal mikrofiber hotel mewah

    Fitur: Kain: Katun 100% 233TC Isi: mikofiber 1,33D Desain gusset fitur modis lan gaya mewah Jahitan dobel lan pipa nguatake bantal Mikrofiber alternatif mudhun nggawe sampeyan rumangsa turu ing awan sing alus Lembut Cepet Jeneng produk Microfiber bantal Isi Bahan kain microfiber Outer kain bukti tahan warna Warna Disesuaikan Ukuran 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa bobote ukuran disesuaikan 900g ~ 1350g utawa bobot MOQ 300 pcs ...