Nyenengake andhuk

Ana sawetara rasa seneng cilik ing urip sing ora bisa diganti. Ambune kopi esuk. Ing wayah awan, bukak kabeh windows ing omah sampeyan. Sedhot pertama botol Coke. Nanging, pancen ora ana sing luwih apik tinimbang metu saka kamar mandhi lan njupuk andhuk alus sing seger kanggo dikeringake. Ana andhuk sing bisa urip, lan uga andhuk sing bisa nggawe sampeyan rumangsa urip. Yen sampeyan nganggep iku berlebihan, mula sampeyan minangka salah sawijining wong sing ora duwe fantasi khusus andhuk.
Nambani game andhuk nganggo andhuk sing apik sing sampeyan butuhake tegese sampeyan ngerti yen urip ora ana gayane andhuk kain terry dhasar. Aja sopan nganggo kain terry! Nanging, nalika sampeyan miwiti nyinaoni kaluwihan lan kekurangan kain katun lan mikrofiber Turki, rinciane isih jelas. Contone, sampeyan ora pengin nggunakake andhuk mandhi microfiber sawise siraman. Sejatine, ayo dirampungake:
Dadi sing paling cocog kanggo sampeyan? Ya, iki rasa lan tujuane. Sampeyan bisa ngirit andhuk pring ing jagad sakaligus, utawa nggunakake andhuk nyerep sing gampang dikemas kanggo hiking, utawa nikmati serat mewah Turki sing dawa lan sugih. Mangkene 10 favorit sing kudu sampeyan priksa.
Aku seneng andhuk waffle. Iki minangka sing paling dhuwur ing antarane. Sapa wae sing melu Home Fabric ™ ngerti manawa Brooklinen iku siji, nanging andhuk super alus iku sejatine sing dikarepake. Alus lan entheng, digawe saka katun Turki, lan pangatusan sing cepet banget. Thanks kanggo pola waffle, tampilan katon resik lan rapi, lan gayane unik. Menapa malih, yen sampeyan nate nggunakake andhuk waffle lan kuwatir bisa kejang amarga kabel sing bengkong dawa, aja padha sumelang. Desain Brooklinen katon awet banget.
Kadhangkala sing kudu sampeyan tindakake yaiku netepi aturan. Sing andhuk mandhi klasik Salju nggawa putih, gedhe, nyerep, lan alus. Ora ana keributan ing kene, nanging Snowe nemokake cara kanggo nggampangake kesederhanaan kanthi nggunakake desain andhuk dhasar lan ngapikake kanthi kain super alus sing bisa dicuci tanpa pelembut kain utawa agen kimia tartamtu. Nyatane, cara paling apik kanggo ngumbah yaiku sing paling gampang. Ayo katun sing paling dhuwur rampung.
Maksudku, iki apik, kan? Iki minangka proses lengkap, tegese sampeyan kudu dijaga. (Kanggo referensi, kabeh wong kudu duwe loro andhuk mandhi, loro andhuk, lan loro lemari. Iki minangka aturan sing apik.) Kanggo sing seneng andhuk mandi sing abot, barang-barang kasebut pancen neraka abot banget. Luwih penting, iki minangka pilihan organik sing cocog karo syarat etika wiwit proses produksi nganti gaji sing dibayar perusahaan kanggo karyawan. Ya, iki produk sing larang, nanging sampeyan bisa ngerti saka wiwitan nganti pungkasan manawa Boll lan Branch nggawe produk ing rantai produk kasebut aman. Kalebu tanduran.
Bagéyan saka aku pengin mbuwang andhuk iki menyang shredder kayu lan ndeleng kedadeyan apa. Mesthine, iku kalebu bagean saka aku, amarga aku ngerti cara kerja mesin penghancur kayu, nanging iki mung bisa diarani andhuk parasut sing paling saya kesengsem. Andhuk kasebut uga digawe saka katun Turki, lan rasane desain lan tampilan rinci, lan garis kasebut tetep modern. Iki andhuk mewah, sampeyan bisa tuku sawetara lan nyimpen suwe.
Maksudku ... [andhuk isyarat]. Iki adegan bodho kabeh, bener? Kanggo sampeyan sing pengin ndandani lengkap, tas mandhi 17 potong saka Riley Home minangka pilihan sing paling apik. Iki minangka wiwitan kanggo rong wong sing pengin banget ngrawat awake dhewe: andhuk mandhi (temenan yen sampeyan pengin dibungkus kepompong sawise shower), andhuk mandhi, andhuk lan tisu. Oh, ana tikar mandhi. Sampeyan seneng nonton. Kajaba kanggo mats bath, kabeh digawe saka katun nol-corak, tegese ora bakal ana gigitan utawa alangan. Kain selimut iki dibangun supaya tetep alus (utawa cedhak) ora kepira pirang dina sampeyan umbah-umbah.
Ayo, hippie sandi. Ayo bungkus nganggo andhuk pring sing alus lan sustainable lan prelu ngerti planet sing runtuh ing sekitar kita. Pring sing digunakake (udakara 70% isi andhuk) ora mung tuwuh luwih cepet tinimbang katun, nanging uga kaget alus? Saiki, ana andhuk liyane ing dhaptar iki sing bisa dadi penyerap edan utawa andhuk super mewah, nanging aja turu ing andhuk iki, cukup alus, nyerep lan mewah banget. Dheweke mung duwe mupangat tambahan kanggo ngerti yen sampeyan nindakake apa-apa kanggo nyuda ngarsane ing jagad iki. Saiki, ayo kabeh njaluk andhuk lan ngirit banyu bebarengan.
Kaya sing wis dingerteni, Brittany Murphy lan film "Uptown Girls" (Uptown Girls) ngenalake konsep katun Mesir kanggo perhatian masarakat ing taun 2003, nanging ing pojok iki, kain iki wis ana luwih saka 100 taun. Sejarah Kain empuk iki cocok banget kanggo andhuk mandhi, bisa nyerep banget, nanging garing luwih alon tinimbang katun Turki-loro bahan iki minangka cara sing apik kanggo para pemula (lan terjangkau). Diprodhuksi dening White Classic, kasedhiyan ing Amazon nggawe pengiriman gampang.
Ana aturan ing kulawarga sing nglarang pasanganku ora mlebu ing West Elm, amarga kita ora ana ing kelas menengah ndhuwur lan dheweke ora duwe rasa nahan. Nanging yen sampeyan ndeleng andhuk iki kanthi rega sing cukup, angel banget ora bisa ngadeg karo dheweke. Kita asring dadi jebakan mung ngisi barang-barang ing omah lan ora nemokake cara kanggo nyelehake gaya kita dhewe, nanging andhuk katun organik iki nambah rasa tartamtu lan nggawe jedhing sampeyan luwih pribadi. Lan diprodhuksi kanthi lestari. Kapan ana wong sing ujar: "Sialan, aku seneng andhuk seni sing apik banget iki", iki jelas komentar sampeyan sing diterusake.
Aja lali ndeleng opsi IKEA, kaya sampeyan ora nate duwe tabel sing diarani "Lafkafraafka". Wong seneng nggawe penggemar gedhe ing IKEA, nanging sebab kenapa pengecer Eropa ana lan njaga hubungan jangka panjang ing kene amarga sampeyan bisa entuk barang sing murah kanthi rega murah. Mula, andhuk mandhi Salviken bisa digunakake kanthi total 13 rambut boneka. Salah sijine anggukku yaiku kain terry. Andhuk iki nyerep, abot, lan awet. Desain struktur waffle nggawe andhuk katon luwih ayu tinimbang sing sampeyan kira. Apa kabar apik iki? Sanajan sampeyan nyekel bocah-bocah ala iki pirang-pirang taun, dheweke gampang diganti. Yen ora ana liyane, coba disisihake kanggo digunakake para tamu.


Wektu kiriman: Mar-22-2021