Cara milih sprei hotel

Tempat tidur hotel, yaiku seprei, dadi kebutuhan sehari-hari sing penting banget ing lelungan bisnis wong. Kanthi ningkatake standar urip material masarakat lan owah-owahan konsep konsumsi, kamar turu hotel saya akeh kanggo nggayuh kaendahan alam, nyoroti personalisasi, mbutuhake kepraktisan lan apresiasi. Amarga kamar turu ing hotel nggunakake kontak langsung karo kulit manungsa, mula kualitas produke, ora mung ana gandhengane karo kualitas turu, lan uga mengaruhi kesehatan lan keamanan awak manungsa.
1. Pambuka produk
Tempat tidur hotel (yaiku sprei) nuduhake panggunaan barang supaya wong turu lan turu, utamane yaiku jampel, dekorasi, kecantikan lan antifouling, lsp. Umume digunakake umume didhasarake bahan tekstil minangka bahan baku sprei , kayata sprei, tutup selimut, inti selimut, sprei, seprei, topi amben, andhuk bantal, bantal (kalebu sarung bantal, inti bantal), bantal, tutup bantal, kemul, selimut andhuk, kelambu, lan liya-liyane. dadi seri biasa, seri percetakan, seri bordir, seri jacquard lan seri benang sing dicelup kanthi desain lan warna kain. Kajaba iku, miturut jinis pangisi, sprei uga bisa dipérang dadi sprei sing diisi serat alami (kayata selimut, wol, sutra, lan liya-liyane), sprei sing diisi serat kimia lan sprei hotel sing wis diisi.
Loro, pilih lan gunakake tips
2. Tips tuku
Kanggo tuku sprei hotel sing sehat, aman lan nyaman, disaranake konsumen milih saka aspek ing ngisor iki:
(1) Identitas merek
Identitas merek minangka salah sawijining referensi penting kanggo konsumen kanggo tuku sprei hotel. Pelanggan ing tuku produk bisa ndeleng identitas merek dhisik kanggo ngenali babagan pro lan kontra produk, konten identitas produk merek perusahaan sing kondhang wis rampung. Yen produk ora duwe logo merek, utawa konten logo merek ora lengkap, non-standar, akurat, utawa oententasi, kudu tuku kanthi tliti. Minangka perusahaan sprei ngarep ing China, Angin Alam Jiangsu wis adol produke ing omah lan ing luar negeri sawise angin lan udan 20 taun. Saiki, wis dadi merek sing dipercaya karo industri hotel. Ing mbesuk, angin alami bakal terus fokus marang konstruksi merek lan terus maju ing dalan nggawe merek terkenal ing njero lan luar negeri.11
(2) Panampilan
Nalika milih produk sprei hotel, kudu mriksa kanthi tliti, manawa permukaan kain sing alus lan seragam, tekstur sing apik; Apa cethane wis cetha lan mengkilat; Apa garis jahitan lurus, apa lapisan kasebut polos; Kabeh jinis aksesoris, bahan, kayata ritsleting alus, tombol alus, apa isine empuk lan seragam tanpa kotoran, lsp. Ing pilihan warna, cocog kanggo milih warna cahya, supaya isi formaldehida, warna Cepet, pewarna amina karsinogenik sing bosok ngluwihi risiko standar bakal kurang, yen sampeyan kudu milih sprei hotel sing peteng, sampeyan bisa nggunakake serbet ing gosok utawa dicelup permukaan sawetara kaping, yen warnane ketok, nuduhake yen fastness warna produk ora apik. Linen sing diprodhuksi dening angin alami Jiangsu nggunakake bahan sing ramah kulit, entuk nol fluoresensi lan nol formaldehida, sing mung nuduhake warna alami sprei kasebut. 318 benang dirajut kanthi rutin lan apik, nggawa sentuhan satin sing alus. Kanthi proses twill kanthi kapadhetan tinggi, permukaan kain luwih elastis, lan listrik lan pil statis ditolak, supaya bisa turu kanthi kepenak.1
(3) mambu
Konsumen nalika milih lan tuku, bisa mambu, yen ambu ora enak, duwe bahan kimia kayata formaldehida sing bakal tetep, luwih becik ora tuku. Utamane, ing tuku anti-shrinkage, anti-kisut, alus, rata lan produk pungkasan liyane kudu ati-ati.
Kajaba iku, kualitas produk saka perusahaan merek terkenal lan mall blanja biasa cukup dijamin, mula disaranake supaya konsumen tuku ing mall blanja biasa utawa ing toko eksklusif perusahaan merek terkenal. Sawise tuku utawa ing proses panggunaan, yen ora ana sangsi babagan kualitas produk, sampeyan bisa takon karo departemen pengawasan kualitas produk, asosiasi konsumen utawa departemen liyane sing gegandhengan. Produksi angin alami Jiangsu saka produk amben sprei kanthi bahan alus, aja nambah bahan kimia beracun lan mbebayani, sadurunge ninggalake pabrik liwat inspeksi standar nasional, menehi pengalaman sing kepenak.


Wektu kiriman: Mar-18-2021