TEKSIL HOTEL

  • Wholesale China Manufacturer Hotel Towel with 100% Cotton Customized Embroidered Logo Set of Hand Washcloth Bath

    Grosir China Produsen Handuk Hotel kanthi Katun Logo Bordir Disesuaikan 100% Set Mandi Washcloth Tangan

    Bahan produk iki 100% katun, alus kanggo tutul, alus lan elastis. Werna produk putih, lan warna uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan miturut sarat. Penyerapan banyu sing apik lan ora ana ambu sing aneh, efek reresik sing apik, aman lan andal. Harga FOB: US $ 2.00 - 8.50 / Potongan, Min. Jumlah Pesenan: 400 Potongan / potongan

  • Down pillow

    Bantal mudhun

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa ukuran khusus
    Bobot: 900g ~ 1350g utawa bobot sing disesuaikan
    Rega bantal mikrofiber kisaran 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Isi mikrofiber, kain njaba kanggo kain bukti
    Ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran khusus / bobot disesuaikan / warna sing disesuaikan
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal mikrofiber hotel mewah

    Fitur: Kain: Katun 100% 233TC Isi: mikofiber 1,33D Desain gusset fitur modis lan gaya mewah Jahitan dobel lan pipa nguatake bantal Mikrofiber alternatif mudhun nggawe sampeyan rumangsa turu ing awan sing alus Lembut Cepet Jeneng produk Microfiber bantal Isi Bahan kain microfiber Outer kain bukti tahan warna Warna Disesuaikan Ukuran 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa bobote ukuran disesuaikan 900g ~ 1350g utawa bobot MOQ 300 pcs ...
  • Pillow case

    Kasus bantal

    Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm utawa ukuran khusus
    Gambar
    Rega kisaran putih 1,49 ~ 3,09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / disesuaikan khusus

  • Four-piece suit

    Klambi papat potong

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rentang rega: putih 15,99 ~ 35,99 $ / set
    dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / cu sing disesuaikan

  • Bed sheet

    Lembar amben

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rega regane putih 4,99 $ ~ 10.99 $ / pcs, dicelup 6,99 $ ~ 19.99 $ / pcs,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran khusus /

  • Quilt cover

    Tutup quilt

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Kisaran rega: putih 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, pewarnaan 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / kustom khusus

  • The bath mat is soft and feels good

    Tikar adus empuk lan krasa enak

    Andhuk ukuran lan bobot biasa
    45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g
    Tuladha gambar
    Kisaran rega putih: 1,99 $ ~ 2.99 $ saben rega

  • 100% cotton, durable and customizable embroidery face towel

    100% katun, andhuk rai bordir awet lan bisa disesuaikan

    Bahan produk iki 100% katun, alus kanggo tutul, alus lan elastis. Werna produk putih, lan warna uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan miturut sarat. Penyerapan banyu sing apik lan ora ana ambu sing aneh, efek reresik sing apik, aman lan andal.

  • Towel specifications

    Spesifikasi andhuk

    Andhuk rai: 32 * 32cm 50g / 55g / 60g 35 * 35cm60g / 65g / 70g
    Rentang rega putih: 0,29 $ ~ 0,79 $ Rega saben produk kudu fluktuasi, lan andhuk sing dicelup ing warna lan logo liyane regane 0,5 $ / potong
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran khusus / khusus sing disesuaikan

  • Comfortable Cotton Cheap Bath Towels Towel Set

    Andhuk andhuk Mandi Murah Katun Nyaman

    1. Kabeh produk katun 100%. Jumlah benang kanggo andhuk mandhi lan andhuk rai umume 16s, lan jumlah benang kanggo andhuk lantai yaiku 32s / 2 utawa 21s / 2. Tulung menehi perhatian nalika ngirim produk.
    Paket njero normal yaiku tas poli, lan bungkus njaba yaiku anyaman utawa karton anyaman. Adat

  • Towels of regular size and weight

    Andhuk ukuran lan bobot biasa

    Kertas andhuk: 35 * 70cm 140g / 150g 35 * 75cm150g / 160g
    40 * 70cm 160g / 180g 45 * 75cm 160g / 180g / 200g
    Rentang rega putih: 0,59 $ ~ 1,39 $ Rega kanggo saben produk bakal fluktuasi, lan andhuk sing dicelup ing warna lan logo liyane regane 0,5 $ / potong
    Werna, ukuran, lan bobot ing atrib