Klambi papat potong

Katrangan singkat:

Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
Rentang rega: putih 15,99 ~ 35,99 $ / set
dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / cu sing disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Lembar Bordir Mewah Cover Sprei Selimut Bedding Informasi Perusahaan Fokus BENGKEL ING SETIAP DETAIL Sertifikat Sales & Layanan Tim Kemasan & Pengiriman Cara ngubungi kita Kirim priksaan rinci ing sisih ngisor kanggo conto gratis, klik "kirim" saiki.

Rincian Cepet
jeneng produk set seprei
Werna Warna sing Disesuaikan
Ukurane single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
MOQ 300 Set
Panganggone Hotel Ngarep
Desain Nampa Desain Khusus
Kauntungan Layanan Profesional
papan asale jiangsu, China

Katrangan produk

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Kaluwihan

1. Tutup katun murni murni duwe higroskopisitas lan dehumidifikasi sing apik. Serat katun nyerep kelembapan saka udhara kanthi kandhungan 8-10%, mula krasa alus lan kepenak nalika kena kulit manungsa. Lan yen asor saka serat katun gedhe banget, suhu ing sakiwa tengene, banyu ing serat katun bakal nguap, dadi serat katun njaga keseimbangan banyu, saengga masarakat uga bakal kepenak.
2. Tutup selimut katun murni nduweni daya tahan panas sing apik. Amarga serat katun dhewe duwe karakteristik porositas lan elastisitas sing apik, mula bakal ana akeh hawa sing disimpen ing antarane serat katun, lan udhara minangka konduktor panas lan listrik sing ala, mula selimut katun nduweni daya tahan anget sing apik.
3, tutup selimut katun murni nduweni resistensi panas tartamtu. Eksperimen kasebut mbuktekake manawa ing ngisor 110 ℃, mung bakal nggawe penguapan uap saka selimut katun, lan ora bakal ngrusak selimut dhewe, sing mbuktekake yen selimut katun duwe resistensi panas tartamtu.
4, tutup selimut katun murni uga tahan resistensi alkali, bisa dicuci lan awet. Kaya sing wis dingerteni, bubuk umbah-umbah sing umume digunakake yaiku alkali, selimut katun murni duwe anti-alkali, bisa njamin yen larutan alkalin, serat katun ora bakal rusak, sing kondusif kanggo ngumbah noda.
5, serat katun minangka serat alami, lan kontak kulit tanpa iritasi lan efek samping. Panganggone nutupi selimut katun murni ing jangka panjang migunani lan ora mbebayani tumrap kesehatan manungsa, lan kinerja kesehatane apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •