FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Kepiye carane bisa entuk conto kanggo ngonfirmasi kualitas?

Tulung menehi komposisi, konstruksi, kerapatan, jembaré, uga pas kanggo kain saka kita.
Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto.
Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut conto menehi conto counter.

Jam berapa Pangiriman kanggo conto?

 Sampel saiki 1-3 dina, ngatur conto 7-15 dina kerja.

Ekspres sing endi sing asring digunakake kanggo ngirim conto?

Biasane kita ngirim conto nganggo TNT, UPS, FEDEX, EMS, DHL utawa SF.

Aku desainer, Apa sampeyan bisa nulungi aku ngasilake conto sing dirancang?

Misi kita yaiku mbantu para pelanggan supaya sukses. Dadi luwih becik yen bisa mbantu ngatasi masalah lan nggawe desain sampeyan kayektenan.

Apa sampeyan bisa nggawe layanan OEM utawa ODM?

Nggih Kita bisa nampa layanan OEM. Uga duwe tim desainer dhewe. Semono uga milih produk ODM.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita pabrik lan fokus ing tekstil meh 20 taun sing bisa njamin kualitas paling apik lan layanan sing paling stabil kanggo klien.