Andhuk andhuk Mandi Murah Katun Nyaman

Katrangan singkat:

1. Kabeh produk katun 100%. Jumlah benang kanggo andhuk mandhi lan andhuk rai umume 16s, lan jumlah benang kanggo andhuk lantai yaiku 32s / 2 utawa 21s / 2. Tulung menehi perhatian nalika ngirim produk.
Paket njero normal yaiku tas poli, lan bungkus njaba yaiku anyaman utawa karton anyaman. Adat


Detail Produk

Tag Produk

Handuk andhuk Mandi Murah Katun sing Nyaman, Lokakarya Informasi Perusahaan Kamar Mandi Linen Hotel Fokus ing saben detail, Tampilake Penjualan Kamar & Tim Layanan, Pelanggan & Kemasan Pengiriman. Kepiye carane ngubungi kita Kirim priksaan rinci ing sisih ngisor kanggo conto gratis, klik ...

Rincian Cepet
Logo Kebutuhan Tuku
Werna Warna sing Disesuaikan
Ukurane Ukuran Khusus
Bobot Bobot Khusus
Panganggone Hotel Ngarep
Barang Set Andhuk Katun
Kualitas 100% Katun Eksklusif

rincian produk

Hibroskopisitas sing apik banget
Andhuk katun murni duwe hygroscopicity: serat katun murni duwe higroskopisitas sing apik, ing kahanan normal, serat bisa nyedhot kelembapan ing swasana, saengga bisa nggawe kulit rasane alus lan nyaman nalika kontak karo kulit.
Tahan panas
Andhuk katun 100% uga bisa duwe kinerja apik ing lingkungan suhu dhuwur, tahan panas banget, sanajan lingkungan udakara 110 ℃, lingkungan suhu dhuwur mung bakal nyebabake penguapan banyu ing serat, lan karusakane serat ora duwe pengaruh babar pisan. Kajaba iku, barang katun murni ing suhu ruangan, akeh bahan kimia kayata pewarna, bubuk pencuci, deterjen lan zat liyane ora bakal ngrusak serat katun murni, mula andhuk katun murni awet banget, umure lawase dawa banget.

Towel Set (3)

Towel Set (3)

Kesehatan
Tekstil katun 100% minangka serat alami, utamane selulosa, kanthi zat lan pectin sing ngandung lilin lan nitrogen. Andhuk katun murni wis dipriksa lan dipraktikake ing pirang-pirang aspek. Kain kasebut ora duwe stimulasi utawa efek negatif marang kontak kulit. Apik banget kanggo kesehatan manungsa lan ora bahaya yen dienggo suwene.

katrangan produk

Saiki, kita duwe spinnery, pabrik tenun, pabrik pewarna, pabrik sewing, pabrik andhuk lan pusat QC profesional. Sistem Kontrol Kualitas sing ketat ngontrol kabeh aspek produksi, sing bisa njamin kualitas lan layanan paling apik kanggo para klien. Kita duwe dadi akeh hotel bintang lima lan duwe reputasi apik kanggo kualitas produk. Saiki, welcome kanggo tuku utawa produk Grosir karo pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •