LINEN BED

  • Down pillow

    Bantal mudhun

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa ukuran khusus
    Bobot: 900g ~ 1350g utawa bobot sing disesuaikan
    Rega bantal mikrofiber kisaran 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Isi mikrofiber, kain njaba kanggo kain bukti
    Ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran khusus / bobot disesuaikan / warna sing disesuaikan
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal mikrofiber hotel mewah

    Fitur: Kain: Katun 100% 233TC Isi: mikofiber 1,33D Desain gusset fitur modis lan gaya mewah Jahitan dobel lan pipa nguatake bantal Mikrofiber alternatif mudhun nggawe sampeyan rumangsa turu ing awan sing alus Lembut Cepet Jeneng produk Microfiber bantal Isi Bahan kain microfiber Outer kain bukti tahan warna Warna Disesuaikan Ukuran 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm utawa bobote ukuran disesuaikan 900g ~ 1350g utawa bobot MOQ 300 pcs ...
  • Pillow case

    Kasus bantal

    Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm utawa ukuran khusus
    Gambar
    Rega kisaran putih 1,49 ~ 3,09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / disesuaikan khusus

  • Four-piece suit

    Klambi papat potong

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rentang rega: putih 15,99 ~ 35,99 $ / set
    dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / cu sing disesuaikan

  • Bed sheet

    Lembar amben

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rega regane putih 4,99 $ ~ 10.99 $ / pcs, dicelup 6,99 $ ~ 19.99 $ / pcs,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran khusus /

  • Quilt cover

    Tutup quilt

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Kisaran rega: putih 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, pewarnaan 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
    Miturut warna lan sulaman, tambahi rega nganti 1 ~ 2 $, rega kasebut fluktuasi
    Werna, ukuran, lan bobot ing atribut kalebu kustomisasi: ukuran / kustom khusus

  • Hotel Microfiber Duvet

    Hotel Microfiber Duvet

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rega sawetara:
    bebek mudhun selimut 36,9 ~ 89,9 $ / pcs
    angsa mudhun 39,99 ~ 129.59 $ / pcs
    Kain njaba kain murah
    Ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran khusus / bobot disesuaikan / warna sing disesuaikan
    MOQ 100 pcs
    2. Kemasan batin normal i

  • Hotel Microfiber Duvet

    Hotel Microfiber Duvet

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus
    Rega sawetara 14,90 ~ 28,90 $
    Isi mikrofiber, kain njaba kanggo kain bukti
    Ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran khusus / bobot disesuaikan / warna sing disesuaikan
    MOQ 100 pcs

  • HOTEL MICROFIBER DUVET

    HOTEL MICROFIBER DUVET

    Ukuran: single, dobel, ratu, raja, king supper utawa ukuran khusus kisaran Harga 14.90 ~ 28.90 $ Isi mikrofiber, kain bukti kain luar ukuran lan bobot kalebu kustomisasi: ukuran disesuaikan / bobote disesuaikan / warna khusus MOQ 100 pcs
    Kain: 40s 100% kain katun tahan karat , bisa dihirup, mulus