Babagan Kita

Factory Gate(1)

Jiangsu Natural Wind Textile Co., Ltd. didegaké ing taun 2000 ing Kota Huaian, Provinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngasilake lan adol tekstil hotel lan tekstil ing omah kalebu: Set Kamar Mandi - andhuk mandhi, andhuk tangan, andhuk rai, kloso lan bathrobes; Sandhangan kasur - sprei, selimut, selimut bantal, selimut, selimut, bantal lan pelindung kasur; Perlengkapan restoran - sandhangan meja, serbet, tutup kursi, gorden lan sapanunggalane.

Fokus ing industri linen hotel meh 20 taun, kita dadi perusahaan riset lan pangembangan linen hotel, desain, tenun, pemasaran, ngumbah, sewa, ekspor, e-niaga, konsultasi lan manajemen investasi hotel. Perusahaan kita duwe 980 karyawan lan pabrik kita selawase 52.000 meter persegi. Kapasitas produksi sing kuwat bisa nawakake layanan sing tepat wektu kanggo klien ing saindenging jagad lan kapasitas produksi yaiku: sprei 42,000 set saben wulan, jubah mandi 20.000 pcs saben wulan, andhuk 200 ton saben wulan lan kain meja 200.000 meter persegi saben wulan.

Saiki, kita duwe spinnery, pabrik tenun, pabrik pewarna, pabrik sewing, pabrik andhuk lan pusat QC profesional. Sistem Kontrol Kualitas sing ketat ngontrol kabeh aspek produksi, sing bisa njamin kualitas lan layanan paling apik kanggo para klien.

Ing sistem manajemen ISO9001, ISO14001 lan OHSAS18001, Jiangsu Natural Wind Co., Ltd wis nyipta kerjasama jangka panjang kanthi akeh klompok terkenal ing omah lan ing luar negeri: Sheraton, Westin, Hilton, Ritz-Carlton, Pullman, Hotel Marriott & Resor , Hotel Kempinski lan liya-liyane.

Ngenani konsep alam, kesederhanaan, kenyamanan lan kesehatan, berkembang selaras karo Alam, lan golek keuntungan bebarengan karo Masyarakat, Jiangsu Natural Wind Textile Co., Ltd bakal ngasilake nilai luwih gedhe kanggo para pelanggan kanthi semangat inovasi, teknik produksi sing apik banget lan layanan profesional!

WPS图片-修改尺寸3.

Lokakarya

Teknologi produksi lan layanan profesional sing luar biasa

Visi lan sertifikat kualifikasi pangembangan kita

Visi pangembangan perusahaan yaiku dadi industri utama inovasi, nyetel pathokan kanthi kualitas, lan ningkatake pangembangan sosial berkelanjutan

Foto klompok karo pelanggan

WPS图片-拼图(1)