• Bed-sheet

Jiangsu Natural Wind Textile Co., Ltd. didegaké ing taun 2000 ing Kota Huaian, Provinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngasilake lan adol tekstil hotel lan tekstil ing omah kalebu: Set Kamar Mandi - andhuk mandhi, andhuk tangan, klambi mandhi lan jubah mandi; Sandhangan amben - sprei, tutup selimut, bantal, selimut, selimut, bantal lan pelindung kasur; Perlengkapan restoran - sandhangan meja, serbet, tutup kursi, tirai lan sapanunggalane.

  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (4)
  • logo (5)
  • logo (6)
  • logo (7)
  • logo (8)
  • logo (9)
  • logo (10)
  • logo (11)
  • logo (12)
  • logo (13)
  • logo (14)
  • logo (15)
  • logo (16)